Za. 10-07-21: Trio Rusanovsky

Om 19:00 en 21:00 uur met een beperkt aantal bezoekersplaatsen.

Welkom bij de familie Rusanovsky! Vader Leon Rusanovsky en zijn kinderen Julia en Arthur spelen vanavond voor u de mooiste Joodse en Russische volksliederen afgewisseld met prachtige klassiekers.

20210213 1000w

Deze muzikale familieleden bespelen allen verschillende instrumenten waardoor viool, altviool, piano en gitaar in verschillende combinaties te horen zijn. Dit levert een kleurrijk, levendig en soms ook melancholisch programma op waarin de Joods-Russische ziel van zich doet spreken zoals die al eeuwen van vaders op dochters en zonen wordt doorgegeven.

Het trio treedt regelmatig op in kleine en grote zalen in binnen- en buitenland, zoals in de Portugese Synagoge van Amsterdam, het Moscow Jewish Community Centre en het Russian American Culture Centre in New York.

Vanavond speelt Trio Rusanovsky onder andere werken van Tschaikovsky, Wieniawski, Dvořák en Rusanovsky; een prachtig programma met een Joods-Russische snik.

Tickets en informatie:

Dit concert was gepland in februari 2021, maar is door de coronacrisis verplaatst naar 10 juli 2021. Om voldoende afstand te kunnen houden wordt het concert twee keer uitgevoerd met een beperkt aantal bezoekersplaatsen. De aanvangstijden voor deze concerten zijn 19:00 en 21:00 uur.

In verband met de corona-maatregelen (check hier onze corona richtlijnen voor bezoekers) hebben wij alleen enkele en dubbele plaatsen op 1,5 meter in de zaal beschikbaar. Per transactie zijn daarom maximaal 2 tickets (voor gezinsleden) te bestellen.

Prijs: € 21,50 per ticket incl. servicekosten te bestellen via onze webshop.