top of page

za 08 jun

|

Concertgemaal

Satin Tango Trio

Geniet van het begin van de zomer met een heerlijk warmbloedig en weemoedig optreden door het Satin Tango Trio! Bárbara Varassi Pega (piano), Jean-Baptiste Wallez (klarinet) en Gerardo Agnese (bandoneon) combineren originele tango en Zuid-Amerikaanse muziek tot een zinderend geheel.

Satin Tango Trio
Satin Tango Trio

Tijd en locatie

08 jun 2024, 20:00 – 22:00

Concertgemaal, Landsmeerderdijk 213, 1035 PV Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Geniet van het begin van de zomer met een heerlijk warmbloedig en weemoedig optreden door het Satin Tango Trio! Bárbara Varassi Pega (piano), Jean-Baptiste Wallez (klarinet) en Gerardo Agnese (bandoneon) combineren originele tango en Zuid-Amerikaanse muziek met eigen composities en arrangementen tot een zinderend geheel. Deze drie veelzijdige musici vinden hun (muzikale) oorsprong in Argentinië en Frankrijk en hebben elkaar na een internationale carrière gevonden op het Rotterdams Conservatorium. Vanavond waant u zich tussen de oude watergemalen even op de Argentijnse pampa’s. U komt toch ook?

Bárbara Varassi Pega - Bárbara is een pianiste, arrangeur en componiste geboren in Rosario, Argentinië. Wereldwijd weet zij haar publiek te boeien met haar energieke spel, onder andere in het prestigieuze Quinteto Astor Piazzolla. Momenteel woont Bárbara in Nederland en is intensief betrokken bij de academische wereld als docent, onderzoeker en coördinator aan zowel de Codarts Hogeschool als de Fontys Hogeschool voor Schone Kunsten en Podiumkunsten.

Jean-Baptiste Wallez - Jean-Baptiste werd geboren in Parijs, waar hij klassieke muziek studeerde. Hij maakte kennis met de tango aan het Rotterdams Conservatorium waar hij een master in interpretatie behaalde en lessen volgde bij grote meesters als Gustavo Beytelmann, Juan José Mosalini en Daniel Binelli. Hij heeft opgetreden met talloze orkesten, ensembles en musici binnen uiteenlopende muzikale stijlen, en ontwikkelde zich als klarinettist en arrangeur binnen de tango.

Gerardo Agnese - Gerardo werd geboren in Argentinië en studeerde bij de beroemde bandoneonist Domingo Federico, leidde de legendarische popgroep Degradé en speelde in veel verschillende ensembles, theater-, circus- en interdisciplinaire projecten. Hij volgde masterclasses bandoneon onder andere bij maestro Juan Jose Mosalini aan het Conservatorium van Gennevilliers en compositiestudies bij maestro Gustavo Beytelman in Parijs. Gerardo behaalde een masterdiploma in bandoneon en compositie aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam, Nederland.

Tickets en informatie:

De aanvangstijd van dit concert is 20:00 uur.

Prijs: € 21,50 per ticket excl. servicekosten te bestellen via onze webshop.

NIEUW: Studententickets voor € 15,- per ticket excl. servicekosten, deze zijn geldig op vertoon van studentenpas aan de deur.

Tickets

 • Satin Tango Trio

  Verkoop eindigt op: 08 jun, 22:00

  Geniet van het begin van de zomer met een heerlijk warmbloedig en weemoedig optreden door het Satin Tango Trio! Bárbara Varassi Pega (piano), Jean-Baptiste Wallez (klarinet) en Gerardo Agnese (bandoneon) combineren originele tango en Zuid-Amerikaanse muziek met eigen composities en arrangementen tot een zinderend geheel.

  Van € 15,00 tot € 21,50
  • € 21,50
   +€ 0,54 servicekosten
  • € 15,00
   +€ 0,38 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page