top of page

vr 12 apr

|

Amsterdam

AI Workshop - Word wegwijs in ChatGPT

Je kent het platform, je ziet het op je feed voorbij komen, maar verder dan er over lezen of incidenteel gebruik ben je niet gekomen. Het is tijd voor een basistraining ChatGPT, de krachtigste en laagdrempeligste AI-tool voor professionals.

AI Workshop - Word wegwijs in ChatGPT
AI Workshop - Word wegwijs in ChatGPT

Tijd en locatie

12 apr 2024, 13:00 – 17:00

Amsterdam, Landsmeerderdijk 213, 1035 PV Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Begin dit jaar inspireerde onze Concertgemaal-collega Harm Teunisse ons tijdens een lunchsessie met een introductie in Artificial Intelligence. Op verzoek van de destijds aanwezigen gaan we nu een stap verder met een praktische workshop ChatGPT voor de Concertgemalers (en andere geïnteresseerden).

Wat gaan we doen?

We duiken in de basics van ChatGPT (met lessen die toepasbaar zijn op alle taalmodellen.) Harm vertelt wat het is, hoe het werkt en geeft je een goede ‘onboarding’, met onmisbare ChatGPT instellingen en features die 90% van gebruikers over het hoofd ziet.

Wat ga je leren? 💡

  • Profiel en ‘Custom Instructions’: Ontdek hoe je ChatGPT instelt en nauwkeuriger laat reageren op jouw specifieke behoeften.
  • Basis principes van ChatGPT rondom veiligheid, ethiek, en fact-checking.
  • De 7 elementen van een goede prompt: Leer de geheimen van effectieve communicatie met AI.
  • Tone of Voice en creatief schrijven: Verbeter je teksten en brainstorm samen met ChatGPT.
  • Bouw je eigen GPT-assistent: Bouw Aangepaste Assistenten: Creëer tools die waarde toevoegen voor jou, je team, of je klanten.
  • Praktische training: We gaan niet alleen praten, maar vooral ook doen. Onder het motto "van proberen ga je leren" gaan we hands-on aan de slag met ChatGPT.

Free versus Plus

ChatGPT is gratis toegankelijk in een Free account, maar Harm adviseert dringend om te overwegen om een (tijdelijk) Plus account te nemen, zodat je de indrukwekkende 4.0 versie van de tool kan gebruiken. Deze is x10 krachtiger, en de extra opties maken de training veel waardevoller.

Exclusief voor het Concertgemaal:

Voor slechts €70,- per persoon kun je deelnemen aan deze 4 uur durende workshop. Dit is inclusief koffie, thee en versnapering.

We houden de groep klein (maximaal 12 deelnemers) om persoonlijke aandacht te garanderen, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Aanmelden 🦾

Meld je per persoon aan via de onderstaande "antwoord" knop. Facturatie vindt achteraf plaats. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Bij vragen over deze workshop, neem gerust contact op met verhuur@concertgemaal.nl

Deel dit evenement

bottom of page