Za. 26-09-20: Astori Amsterdam

Verhalen uit Buenos Aires

20200926

Fotografie: Merlijn Doomernik

Argentijnse liedjes en tango's, niet in het Spaans, maar in het Nederlands! Laat u vertellen over de kleine jongen die rozen verkoopt op straat, over de prostituee Maria, die alle straten van Buenos Aires kent en de mannen om haar vinger windt, en over de dichteres Alfonsina, die op de bodem van de zee ligt en nu in slaap wordt gezongen door de octopusjes. Probeert u zich verloren vogels voor te stellen, en de vreugde van de verstandsverbijstering. Luistert u daarnaast naar prachtige instrumentale klassiekers van Piazzolla en Zabales en waan u, dichtbij huis, in een Argentijnse tangosalon.

Met: Sterre Konijn (zang), Wiesje Nuiver (viool), Vincent van Amsterdam (accordeon), James Oesi (contrabas).

Een tip van de sluier:

Meer info, zie ook: www.astori-amsterdam.com en deze recensie in het NRC.

Tickets en informatie:

Dit concert was gepland in mei 2020, maar is door de coronacrisis verplaatst naar 26 september 2020. Om voldoende afstand te kunnen houden wordt het concert twee keer uitgevoerd met een beperkt aantal bezoekersplaatsen. De aanvangstijden voor deze concerten zijn 19:00 en 21:00 uur.

In verband met de corona-maatregelen (check hier onze corona richtlijnen voor bezoekers) hebben wij alleen enkele en dubbele plaatsen op 1,5 meter in de zaal beschikbaar. Per transactie zijn daarom maximaal 2 tickets (voor gezinsleden) te bestellen.

Prijs: € 21,50 per ticket incl. servicekosten te bestellen via onze webshop.