top of page

za 14 sep

|

Amsterdam

Jubileum Verrassingsconcert

U bent van harte welkom op deze feestelijke avond waar we naast een snelle blik achterom een extra magisch verrassingsconcert voor u in petto hebben!

Jubileum Verrassingsconcert
Jubileum Verrassingsconcert

Tijd en locatie

14 sep 2024, 19:30 – 21:30

Amsterdam, Landsmeerderdijk 213, 1035 PV Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Op 13 september 2014 opende het Concertgemaal voor het eerst haar deuren voor publiek. Het gemaal Kadoelen uit 1875, dat tot de bouw van het nieuwe gemaal zorgde voor droge voeten in Noord, kreeg vanaf dat moment officieel een nieuwe bestemming: een podium voor akoestische muziek door jong talent en gerenommeerde artiesten en als werkplek voor zelfstandig ondernemers uit de buurt. Precies een jaar én een dag later vieren we ons tienjarig bestaan en alles wat daarbij hoort.

U bent van harte welkom op deze feestelijke avond waar we naast een snelle blik achterom een extra magisch verrassingsconcert voor u in petto hebben! Met een jubileumdrankje van het huis proosten we graag samen op wat er al is en wat nog gaat komen. U komt toch ook?

Tickets en informatie:

De aanvangstijd van dit concert is 19:30 uur.

Prijs: € 21,50 per ticket excl. servicekosten te bestellen via onze webshop.

NIEUW: Studententickets voor € 15,- per ticket excl. servicekosten, deze zijn geldig op vertoon van studentenpas aan de deur.

Tickets

 • Jubileum Verrassingsconcert

  U bent van harte welkom op deze feestelijke avond waar we naast een snelle blik achterom een extra magisch verrassingsconcert voor u in petto hebben! Met een jubileumdrankje van het huis proosten we graag samen op wat er al is en wat nog gaat komen.

  Van € 15,00 tot € 21,50
  • € 21,50
   +€ 0,54 servicekosten
  • € 15,00
   +€ 0,38 servicekosten

  Totaal

  € 0,00

  Deel dit evenement

  bottom of page