top of page

Concerten 

Binnenkort in het Concertgemaal

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.

Avontuurlijke programmering

Op de plek waar tot in de jaren 70 werd gewerkt aan droge voeten in Amsterdam-Noord, vinden nu bijzondere concerten plaats. Tussen de oude gemaalpompen kun je elke maand een akoestisch concert horen. Jonge aanstormend talenten en gerenommeerde musici krijgen alle ruimte nieuwe projecten uit te voeren en te presenteren aan publiek.

Gereviseerde Steinway vleugel uit 1909 Concertgemaal Amsterdam Noord

Niet zomaar een concertpodium

Bij zo’n unieke plek hoort natuurlijk ook een eigen programma: nieuwe ideeën die net even buiten de traditionele lijntjes kleuren in een gevarieerd pallet. Klassiek, jazz, barok, hedendaags of verschillende cross-over stijlen. Altijd verrassend en van hoge kwaliteit. Bij het Concertgemaal zit je altijd goed. Dus allemaal naar het Concertgemaal!

Huiskamergevoel

Omdat er maar 60 zitplaatsen zijn en het publiek gelijkvloers rondom de musici zit, krijg je bij het bezoek aan een concert al snel een intiem huiskamergevoel. Dankzij het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds staat er een gereviseerde Steinway vleugel uit 1909. Het is dus wel een heel bijzondere huiskamer, en een waar iedereen welkom is.

Studententickets voor € 15,- per ticket excl. servicekosten. Laat je studentenpas wel even zien. 

Studententickets

bottom of page