top of page

Concerten 

Binnenkort in het Concertgemaal

 • Duo Saraswati
  Duo Saraswati
  za 13 apr
  13 apr 2024, 20:00 – 22:30
  Concertgemaal, Landsmeerderdijk 213, 1035 PV Amsterdam, Nederland
  De broers Jan en Kris van der Plas vormen samen Duo Saraswati, een cello-piano duo dat de verbinding zoekt tussen Europees en Indonesisch repertoire.
 • Trio BaarsBuisDeman
  Trio BaarsBuisDeman
  za 11 mei
  11 mei 2024, 20:00 – 22:30
  Concertgemaal, Landsmeerderdijk 213, 1035 PV Amsterdam, Nederland
  Scheve kamerjazz met composities van Ab Baars op drie blaasinstrumenten: grillig, lyrisch, gek en weerbarstig, zwelgend in vrijheid en het zwaarwichtige vermijdend.

Avontuurlijke programmering

Op de plek waar tot in de jaren 70 werd gewerkt aan droge voeten in Amsterdam-Noord, vinden nu bijzondere concerten plaats. We programmeren er zo’n 10 per jaar en geven dan een podium aan gerenommeerde musici én jong aanstormend talent.

Gereviseerde Steinway vleugel uit 1909 Concertgemaal Amsterdam Noord

Niet zomaar een concertpodium

Bij zo’n unieke plek hoort natuurlijk ook een eigen programma. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën die net even buiten de traditionele lijntjes kleuren en laten een gevarieerd pallet horen: van barok tot hedendaagse muziek en alles daartussenin. Mini-festivals rondom een instrument of thema, een familiekerstconcert of, zoals tijdens de covid lockdown, de online pianoserie The Lonely Piano: het Concertgemaal is bijzonder voor iedereen.

Huiskamergevoel

Het Concertgemaal heeft een prachtige akoestiek en alle concerten worden daarom akoestisch uitgevoerd. Dankzij het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds staat er een gereviseerde Steinway vleugel uit 1909. Er kunnen maar 60 mensen in de zaal waardoor je al gauw een intiem huiskamergevoel krijgt bij het bezoeken van een van onze concerten. 

Studententickets voor € 15,- per ticket excl. servicekosten. Laat je studentenpas wel even zien. 

Studententickets

bottom of page