Het Concertgemaal

20170610211804 JvD DSC 9595 HDR v2 1000w 


Za. 18-09-21: Bembaké

Bembaké betekent het overdragen van cultuur en tradities van generatie op generatie.
Layba Diawara stamt uit een geslacht van griots (troubadours) uit Guinee waar hij in de traditie van zijn vader en grootvader de klassieke muziek van West-Afrika op de kora heeft leren spelen. Klik hier voor meer informatie en tickets.


Onze programmering is aangepast op de meest actuele corona-maatregelen die van kracht zijn. Om zoveel mogelijk mensen vanuit onze sfeervolle zaal van prachtige muziek te laten genieten trappen we af met twee concerten van een uur op dezelfde dag met een beperkt aantal bezoekersplaatsen.


Werkplek in het Concertgemaal

Klink hier voor meer informatie over onze werkplekken.


Met korting naar onze concerten?

Wist u dat u ook een strippenkaart kunt kopen? Met een strippenkaart koopt u vijf of tien concerttickets die een jaar geldig blijven:

€ 91,50 voor vijf tickets (€ 18,30 per ticket i.p.v. € 21,50)

€ 171,50 voor tien tickets (€ 17,15 per ticket)

Klik hier om uw strippenkaart te kopen.


Concert Voucher voor nieuwe bewoners Klein Kadoelen

Hurks biedt alle nieuwe bewoners van Klein Kadoelen een prachtig concert aan in het mooiste podium van Amsterdam-Noord, Het Concertgemaal. Bij de sleuteloverdracht ontvangt u hiervoor een Concert Voucher. Klik hier om deze Voucher in te wisselen.


Het Concertgemaal - Landsmeerderdijk 213 - 1035 PV Amsterdam

Het Concertgemaal wordt o.a. ondersteund door het het Nationaal Muziekinstrumentenfonds. Dit fonds heeft de prachtige Steinway vleugel in bruikleen gegeven aan het Concertgemaal.

LogoNMF