Het Concertgemaal

20170610211804 JvD DSC 9595 HDR v2 1000w 

Het was even spannend en stil in het Concertgemaal, maar bij deze het goede nieuws dat we dóór kunnen met onze najaarsprogrammering!

En natuurlijk doen we dat op de meest veilige manier: de concerten zijn dus nóg exclusiever dan voorheen. Om zoveel mogelijk mensen vanuit onze sfeervolle zaal van prachtige muziek te laten genieten trappen we af met twee concerten van een uur op dezelfde avond.

We hopen van harte u weer te mogen verwelkomen!

20200926

Op zaterdag 26 september 2020 starten we met Astori Amsterdam met Verhalen uit Buenos Aires.
In verband met de corona-maatregelen hebben wij alleen enkele en dubbele plaatsen op 1,5 meter in de zaal beschikbaar. Per transactie zijn daarom maximaal 2 tickets (voor gezinsleden) te bestellen. Klik hier voor meer info en tickts.


Werkplek in het Concertgemaal

Klink hier voor meer informatie over onze werkplekken.


Met korting naar onze concerten?

Wist u dat u ook een strippenkaart kunt kopen? Met een strippenkaart koopt u vijf of tien concerttickets die een jaar geldig blijven:

€ 91,50 voor vijf tickets (€ 18,30 per ticket i.p.v. € 21,50)

€ 171,50 voor tien tickets (€ 17,15 per ticket)

Klik hier om uw strippenkaart te kopen.


Concert Voucher voor nieuwe bewoners Klein Kadoelen

Hurks biedt alle nieuwe bewoners van Klein Kadoelen een prachtig concert aan in het mooiste podium van Amsterdam-Noord, Het Concertgemaal. Bij de sleuteloverdracht ontvangt u hiervoor een Concert Voucher. Klik hier om deze Voucher in te wisselen.


Het Concertgemaal - Landsmeerderdijk 213 - 1035 PV Amsterdam

Het Concertgemaal wordt o.a. ondersteund door het het Nationaal Muziekinstrumentenfonds. Dit fonds heeft de prachtige Steinway vleugel in bruikleen gegeven aan het Concertgemaal.

LogoNMF